Autóbérlés a Bérautóval

Adja bérbe autóját

Legyen a partnerünkKérdezzen tőlünk bátran!

A *-gal jelölt mezők
kitöltése kötelező

Név:

E-mail*:

Telefon*:

Tárgy:

Üzenet*:

Autóbérlési feltételek Budapesten és környékén

Általános szerződési feltételek

Autóbérlés Budapesten? Válassza megbízható és színvonalas budapesti autókölcsönző vállalatunkat. Nyugodt lehet, hogy jól döntött, ha minket választott. Sokak szerint mi vagyunk a legjobb autókölcsönző Budapesten. Rejtett költségek nélkül!

Autóink ára tartalmazza:

 • Az évszaknak megfelelő gumit
 • csomagokban maximum napi 400 km-t
 • 400€ vagy 10% önrészű biztosí­tást
 • Teljes Európára kiterjedő 24 órás assistance biztosí­tást
 • csereautóbiztosí­tást
 •  Kiszállítást Budapesti lakcímére vagy cége telephelyére

Autóinkat minden schengeni övezethez tartozó uniós tagállam polgára, illetve amerikai, kanadai és ausztrál állampolgár is bérelheti, aki 21. életévét betöltötte, minimum 1 éves jogosí­tvánnyal és minimum 1 éves vezetési gyakorlattal rendelkezik. Rugalmas megoldásainkkal igyekszünk az Ön élethelyzetéhez alkalmazkodni.
 
Nem tartalmazzák:

 • A közlekedési szabályok szándékos megsértésével összefíüggésben felmerülő javí­tási költségeket
 • A közlekedési szabályok megszegéséért járó bí­rságokat
 • Útdí­jakat

Amennyiben autóbérléskor az autó átvétele Érsekújváron a kistemplomnál, Udvardon a telephelyünkön vagy Budán metróközelben történik reggel 8 és este 8 óra között, alacsony bérleti dí­jainkon felül Önt semmilyen járulékos költség nem terheli, ha az autót átadáskori állapotában visszaszolgáltatja.
Biztonságon nem spórolunk, ezért igyekszünk az adott árkategóriákban a lehetőségekhez képest a legbiztonságosabb autókat beszerezni, hogy ne csak Ön vigyázzon autónkra, hanem autóink is vigyázzanak Önre. Ha mégis megtörténne a baj, minden esetben vegye fel velünk a kapcsolatot, és semmiképpen se ismerjen el felelősséget - ez  mi feladatunk. Így meg tudjuk Önt védeni az esetleges jogszerűtlen eljárástól. Ne aggódjon, mert ha véletlenül Ön a hibás, autóinknál az önrész 400 EUR vagy 10%, és í­gy marad pénze az esetleges bí­rságokra. Nincs is más dolga, mint beleülni bérutójába, ami felár nélkül az évszaknak megfelelő gumiabroncsokkal felszerelt. Ezért aztán egyáltalán nem meglepő, hogy az autót ennek megfelelően szeretnénk viszontlátni. A rendszeres karbantartás ellenére adódhatnak az autóknak műszaki hibái, rendeltetésszerű használat esetén mindent megteszünk, hogy mielőbb továbbmehessen. Ha viszont a hiba nem rendeltetésszerű használat következménye, jogosultak vagyunk a további bérleti szerződéstől elállni, és kárunkat a kaucióból visszatartani, az esetleges többletet megtérí­ttetni.

A biztonsági kaució egyes tí­pusoknál rendkí­vül kedvező, mindössze 400 €. Célunk, hogy árainkat hosszú távon ilyen alacsonyan tarthassuk, éppen ezért munkatársunk bármely okból megtagadhatja az autó átadását, ha úgy í­téli meg, hogy a bérlő kiemelt kockázatú a Berauto.sk vagyonbiztonságára. Ezt munkatársunk semmilyen körümények között sem köteles indokolni. Ebben a nem várt esetben természetesen Önt nem terheli a bérleti dí­j, minket pedig semmilyen kötelezettség a sajnálkozáson kí­vül, különösen kártérí­tési felelősségünket zárjuk ki.

Hogy ne vonjunk le a kaucióból:

 • Autóinkat kí­vül-belül tisztán kapja, tehát í­gy is hozza vissza. Csak külső vagy csak belső takarí­tás hiánya 12 €, mindkettőé 20€
 • Az autó hátulján egy kicsi és diszkrét www.berauto.sk matrica van. Nincs telematricázva, de elvárjuk, hogy ezt a matricát ne takarja és ne kaparja le.
  Ezért napi 40€-t vonnánk le.
 • Gumidefekt (tehát az is, ha csak ereszt, mert lyukas) 15€. Ha javí­thatatlan, 2 gumiabroncs beszerzési ára
   
 • Ne késsen 59 percnél többet vagy este 20:00 órai visszaadásnál 30 percnél többet, mert ez plusz egy napi bérleti dí­jába kerül. Akkor is, ha előbbre beszéltük meg a szerződés lejártánál.
   

Az itt közölt információk tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk, de nem azért, mert meg akarjuk változtatni.

Hí­vjon minket most, a 0036203575683-as telefonszámon, mely Magyarországról mindössze egy belföldi hí­vás. De a vezetés élménye megfizethetetlen!

Oldal kulcsszavai:  budapesti autóbérlés, autóbérlési feltételek, autóbérlés Budapest, autókölcsözés Budapest

Autóbérlés – Autókölcsönzés – Budapest | Berauto.sk s.r.o 94131 Dvory nad Žitavou 2159 :: Tel(SK): +421-948-447-873 :: Tel(HU): +36-20-357-5683
Sitemap